Eltjänster i södra stockholm

Elektriker i Nynäshamn

El-installationer

Du kan anlita oss för både små samt större elinstallationer. Vi har en lång erfarenhet av elinstallationer i olika former och hjälper dig med allt från installationer inriktade på design och funktion till installationer med fokus på ekonomi och energibesparing som värmesystem och ventilation mm.

Service & underhåll

Vi förstår hur viktigt det är för dig att få snabb hjälp när en elanläggning inte fungerar som den skall. Vi försöker i den mån det är möjligt att prioritera felsökning och el-service åt våra kunder. Vi arbetar även förebyggande med underhåll och service för att minimera risken för problem.

Elföretag i Nynäshamn
Kyltekniker i Nynäshamn

Luftvärmepumpar / Kyltekniker

Med luftvärmepump sänker du både energiförbrukningen och får ett bättre inneklimat och renare luft. Vi hjälper dig från konsultation till färdig installation och kommer ut på ett besök där vi tillsammans väljer ut en lämplig modell som passar ditt hus och budget.

Smart hem

Tänk dig att kunna styra hela ditt hem med hjälp av röststyrning eller via din mobiltelefon. Vi hjälper dig förvandla din bostad till ett smart hem där du kan kontrollera värme, belysning, kameror mm. via ett klick. Ett smart hem kan användas både för din bekvämlighet men även för energibesparande åtgärder. 

Kontroll av smart hem
Installation av laddbox i stockholm

Laddboxar

Laddhybrider och elbilar blir allt vanligare på våra vägar, vi försöker ligga i framkant på detta område och kan erbjuda några av marknadens bästa lösningar. Oavsett om du behöver installera en laddbox till villan eller hela föreningen så kan man ta fram en lösning som passar behovet. Vi hjälper dig från frågor till färdig installation.

Vilken typ av kund är du?

Privat

Vi hjälper till med det mesta inom elinstallationer och löpande service, allt från energibesparande värmeinstallationer till automatisering och designinstallationer. Från kalkyl och rådgivning till material, installation och support. Vi erbjuder smarta lösningar som bl.a smartphonesstyrning och kan förvandla din bostad till ett smart hem.

Företag

Är du företagskund och behöver hjälp med elinstallationer och löpande service. Våra tjänster passar allt från fastighetsägare, byggherrar samt övriga företag som är i behov av nyinstallation eller löpande service. Beroende på verksamhet så kan vi teckna serviceavtal med er där vi delvis tar över ansvaret av er elanläggning.

Bostadsrättsförening

Kundanpassade lösningar för förening/brf. Oavsett om du behöver löpande el-service eller större installationer med inriktning på energibesparande samt automatiserande åtgärder så tar vi fram rätt lösning för er. Vi kan teckna serviceavtal med er där vi delvis tar över ansvaret av er elanläggning. vi utför servicebesök och åtgärder eventuella brister.

Snabbval

Kom igång med ditt projekt.

Boka direkt

Snart kan du boka en elektriker direkt på vår webbplats.

Offertförfrågan

Få ett prisförslag på ditt projekt, fyll i offertformuläret så återkommer vi till dig.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor kring ett pågående eller nytt projekt.

Boka direkt

Offertförfrågan

Kontakta oss

Boka direkt

Nyhet! Nu kan du boka en elektriker snabbt och enkelt via boka direkt.

Offertförfrågan

Få ett prisförslag på ditt projekt, fyll i offertformuläret så återkommer vi till dig.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor kring ett pågående eller nytt projekt.

När du surfar på denna webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs mer.